Välkommen!


 Förtjänar inte din bästa vän enbart det allra bästa? Meradog har med kärlek, engagemang och genom lång erfarenhet utvecklat hundfoder av absolut högsta kvalitét. Oavsett ålder och aktivitetsnivå så har Meradog något som passar just din hund. Dessutom kan du glädjas åt att maten din hund äter produceras genom grön el - helt från förnyelsebara källor.

Välkommen in i vår familj du också!

 

Meradog                                                                        Wahre Liebe

Våtfoder för hund

Spannmålsfritt våtfoder för känsliga hundar.
29 SEK
Spannmålsfritt våtfoder för känsliga hundar.
29 SEK
Spannmålsfritt våtfoder för känsliga hundar.
29 SEK
Kvalitet från landsbygden.
169 SEK149 SEK
Kvalitet från landsbygden.
169 SEK149 SEK
Kvalitet från landsbygden.
169 SEK149 SEK

Populära produkter

Hundfoder för vuxna känsliga hundar.
629 SEK
Hundfoder för växande känsliga hundar.
589 SEK
Hundfoder för vuxna känsliga hundar.
559 SEK
Hundfoder för vuxna hundar med mycket stort energibehov
519 SEK

Nyheter

Svenska DjurApotekets Nyponpulver är ett tillskott som kan ge din hund mer energi. Nypon är rika på antioxidanter som hjälper djurets kropp att försvara sig mot de fria radikaler som bryter ner celler och påskyndar deras åldrande. Nypon stärker hundens immunförsvar, dessutom är Nypon rik på C-vitamin. Nypon bidrar till rörliga och smidiga leder hos hund och katt.
199 SEK
Svenska DjurApotekets Multiflex är en specialkombinerad mix med värdefulla näringsämnen som behövs för en god ledhälsa på lång sikt. Multiflex främjar ledernas hälsa och normala funktion, Multiflex ger ett piggare och mer välmående djur. Multiflex kan även ges i förebyggande syfte till hårt arbetande hundar. Läs mer om Multiflex innehåll längre ner på sidan.
519 SEK
Svenska DjurApotekets Senior är en produkt specialanpassad för äldre djur över 7 år. Senior bidrar till djurets hälsa och välmående samt stärker immunförsvaret. Senior främjar ledbrosket för rörligare och smidigare leder. Senior bidrar till ett aktivare och rörligare liv för din pensionär. Läs mer om Seniors innehåll längre ner på sidan.
279 SEK
Svenska DjurApotekets Grönläppad Mussla VET är en specialkombinerad mix med flera framstående ledkomponenter så som Grönläppad Mussla, Aquamin och Kollagen typ II.
299 SEK
Smakrikt recept för unga katter
529 SEK